Dăncilă: "Ținem cont de preocupările oamenilor. Au MAI MULȚI bani în buzunar"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat, marți, că Guvernul României ține cont de preocupările oamenilor și că românii au mai mulți bani în buzunar, în ciuda criticilor.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, în deschiderea ședinței de guvern din 14 mai, că PSD ține cont de preocupările oamenilor, aceștia având mai mulți bani în buzunar în ultima perioadă. 

"În ultimele zile am avut întâlniri cu autoritățile locale, oameni de afaceri, fermieri, cetățeni din mai multe categorii sociale. Am discutat despre așteptările lor. Ținem cont de preocupările oamenilor, ținem cont de dorința de dezvoltare a comunităților locale. Programele pe care primarii le-au promis, vor deveni realitate. 

INS a publicat o serie de date statistice. În luna martie, câștigul salarial mediu net a depășit 3.000 de lei. Asta înseamnă că românii câștigă în medie cu 13,5% mai mult față de aceeași lună a anului trecut și cu 50% mai mult față de luna martie 2016. Economia merge bine. Măsurile luate de Guvern au produs rezultate așteptate de cetățeni. Sunt cifre care arată că românii realizează venituri din ce în ce mai mari, ca urmare a aplicării programului de Guvernare", a spus Viorica Dăncilă. 

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel