Viorica Dăncilă, DECIZIE importantă de CENTENAR

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Dragnea PSD demisie plecare
Dragnea PSD demisie plecare

Premierul Viorica Dăncilă  a susținut în Parlamentul României că a venit cu un mesaj de pace, dar i-a dat lecții președintelui Iohannis.

Viorica Dincilă a decis ca de Centenar să nu se mai supere pe cei care au jignit-o.

”Vin cu un mesaj de pace și unitate pe care îl adresez tuturor românilor! Am convingerea că Centenarul trebuie să unească. Vedem cu toții că, din păcate, sunt situații în care este foarte dificil de ajuns la un consens. Celor care reprezintă România le-aș recomanda ca, indiferent de opiniilor lor politice sau personale, să se gândească la interesul nostru comun ca națiune. Prin noi înșine și nu prin alții ar trebui să ne rezolvăm problemele, aici în România.

Dragi compatrioți, în această ședință solemnă adresez un mesaj de pace politică și către președintele Klaus Iohannis. Așa cum am spus, de-a lungul întregului meu mandat, am convingerea că indiferent de mizele politice, de calitățile oficiale avem datoria să colaborăm. Este o datorie față de români, față de România.

Poți să critici, să îți exprimi nemulțumirile, dar ca român trebuie să dai dovada de responsabilitate în declarații. Ca om politic ai obligația să militezi ca țara ta să fie tratată cu respect.

Vreau să aniversăm Ziua Națională într-un climat de liniște, fără dezbinare. În acest moment solemn, încerc să ma inspir din înțelepciunea părinților Marii Uniri. Adresez un îndemn la unitate către toți. Las în spate toate jignirile la adresa mea.

Sunt convinsă că avem cel puțin 100 de motive care să ne unească, să acționăm ca o mare națiune. Avem cel puțin 100 de motive să fim mândri că suntem români. Mai presus de toate avem un viitor comun. Al nostru și al generațiilor viitoare”, a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel