Dăncilă DEZVĂLUIE că i s-a reproşat că e URÂTĂ de ROMÂNI, fiind asociată cu Dragnea

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, că Paul Stănescu i-a reproşat în CEx că este apreciată negativ de români pentru că este asociată cu fostul lider PSD Liviu Dragnea. 

„A fost opinia domnului Paul Stănescu, nu vreau să o comentez, i-am spus în interiorul forului statutar ceea ce aveam de spus, i-am răspuns la acest lucru şi cred că după ce i-am răspuns şi Paul Stănescu a realizat anumite lucruri şi aceste răspunsuri cred că ar trebui să îl îndepărteze de această opinie pe care a avut-o în cadrul Comitetului Executiv", a declarat Viorica Dăncilă, întrebată despre reproşurile lui Paul Stănescu, aduse în Comitetul Executiv, în care susţine că Viorica Dăncilă este urâtă de români pentru că este asociată cu Liviu Dragnea.

Citește și Dăncilă, votată în CEx al PSD în cursa pentru prezidențiale. AMENINȚĂRI cu excluderea membrilor care fac SCANDAL

Liderul PSD Olt, Paul Stănescu, şi liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, au fost singurii care au votat în Comitetul Executiv împotriva desemnării Vioricăi Dăncilă drept candidat PSD la alegerile prezidenţiale, anunță Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel