Dăncilă, votată în CEx al PSD în cursa pentru prezidențiale. AMENINȚĂRI cu excluderea membrilor care fac SCANDAL

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost desemnată, astăzi de către social-democraţi, să fie candidatul formaţiunii, la alegerile prezidenţiale 

Paul Stănescu şi Dumitru Buzatu au fost singurii care au votat împotriva deciziei luate de social-democraţii, în şedinţa Biroului Permanent Naţional.

Înaintea hotărârii social-democraţilor, primarul general al Capitalei Gabriela Firea şi-a anunţat colegii în Biroul Permanent Naţional al PSD că îşi retrage candidatura la alegerile prezidenţiale.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a ameninţat membrii din partid cu excluderea dacă mai generează scandaluri în spaţiul public, discuţiile pe temele unde nu există consens urmând să fie purtate doar în Comitetul Executiv al formaţiunii politice.

Liderul social-democraţilor Viorica Dăncilă a transmis în şedinţa Comitetului Executiv al PSD că nu va mai acccepta scandalurile declanşate de membri în public, fie că este vorba de declaraţii care dăunează imaginii partidului, fie că dăunează imaginii colegilor.

În aceeaşi şedinţă, Viorica Dăncilă a fost revoltată de acuzaţia că primeşte "comandă din altă parte", au spus sursele politice, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel