Dăncilă, SURPRINSĂ de declarația lui Timmermans: „Nu îi înțeleg rostul!”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, astăzi, la ședința de Guvern, faptul că nu înțelege declarația prim-vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmemans.

„M-au surprins declarațiile lui Frans Timmermans având în vedere că a existat și există o dechidere totală în privința pașilor pe care îi avem de urmat.

Am format grup de experți, s-a lucrat la nivel de expert atât din partea CE, cât și din  partea MJ. Am specificat de fiecare dată că ne vom consulta și că va exista transparență. De aceea, declarația lui Frans Timmermans de astăzi a produs neclarități și nu i-am înțeles rostul pentru că nu este pliată pe realitate. Voi avea o discuție cu domnul Timmermans pe aceste aspecte”, a spus Dăncilă.

Citește și Toader RĂSPUNDE acuzațiilor lui Timmermans. Declarații de ULTIMĂ ORĂ

„Avertizez Guvernul român să nu ia măsuri care afectează sistemul judiciar și să creeze impunitate pentru funcționarii de nivel înalt care au pedepse și condamnări pentru corupție. Am avut mai multe discuții și întâlniri cu premierul Dăncilă în ultimele două luni pe acest subiect. Am reînceput discuțiile tehnice pe MCV și am cerut rezultate cât mai urgent (...) Din păcate, nu am putut să tragem concluzia că România se află pe calea cea bună!", a spus, astăzi, Timmermans.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel