Dăncilă, cu rochie de firmă și broșă Chanel, în vizită la Bogați

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns joi seara în comuna Bogați, din județul Argeș, venind aici cu elicopterul, de la Brașov, pentru a participa la Zilele Comunei. 

Purtând o rochie marca Fendi și o broșă Chanel, șefa PSD a fost întâmpinată de oamenii locului, îmbrăcați în costume populare, care i-au oferit tradiționala pâine și sare, relatează Digi24. Însoțită de primar, dar și de miniștrii Mihai Fifor și Eugen Teodorovici, Viorica Dăncilă a făcut o baie de mulțime, s-a pupat cu sătenii - mulți dintre ei copii - cu care a făcut selfie-uri. I-a asigurat pe toți că „nu o să cedeze".

S-a urcat apoi pe scena pregătită în parcul din localitate, iar surpriza pregătită de primar: Vioricăi Dăncilă i se acordă titlul de cetățean de onoare.

„Unde să se ducă doamna Dăncilă, în campania electorală, cu broșă Chanel? La Flămânzi? Nu! La Bogați!", a comentat jurnalistul Florin Negruțiu, care a remarcat lipsa de entuziasm a localnicilor. În contrast, jurnalistul și-a adus aminte de anii 90, de liderul de atunci al PSD, Ion Iliescu, și de sloganul „Iliescu apare, soarele răsare". Veneau mii de oameni, toate comunele din jur, îi prindeau mâinile candidatului, săreau pe el.

De la Ion Iliescu, care este ultimul candidat al partidului care a câștigat alegerile prezidențiale, PSD a avut doar candidați de genul acesta (ca Viorica Dăncilă): Adrian Năstase, când apărea în mulțime avea tot timpul se temea că ia vreun microb, Victor Ponta la fel, Mircea Geoană la fel, dar niciunul nu creează lipsa asta de interes ca Viorica Dăncilă, spune Florin Negruțiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel