Dancă: Dragnea, ”posibile tulburări paranoice. Sfidare și tupeu!”

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Ionel Dancă, purtător de cuvânt al PNL, îl taxează dur pe Liviu Dragnea. 

"Prin lansarea publică a unor diversiuni neverosimile care frizează absurdul și posibile tulburări paranoice, liderul PSD, Liviu Dragnea, încearcă să mușamalizeze intervenția brutală nejustificată a forțelor de ordine asupra manifestanților pașnici și să șteargă urmele autorilor acestei acțiuni violente.

Suntem la 11 zile de la ultima mineriadă orchestrată de supușii lui Liviu Dragnea din PSD și din guvernul României împotriva opozanților care protestau în Piața Victoriei și nimeni nu răspunde pentru abuzurile jandarmilor sau pentru escaladarea acțiunile huliganice din 10 august.

În schimb, asistăm la o demonstrație de sfidare și tupeu din partea celor care refuză să răspundă în fața comisiilor de control parlamentar pentru acțiunile forțelor de ordine aflate în subordinea ministrului de Interne, Carmen Dan.

Amintim că președintele Camerei Deputaților comite în acest moment un abuz în serviciu prin refuzul de a convoca o sesiune extraordinară la solicitarea a unei treimi din numărul deputaților, conform prevederilor regulamentare.

Îl somăm pe Liviu Dragnea să nu mai intoxice opinia publică cu fumigene diversioniste și iasă din zona abuzului în serviciu și în calitate de președinte al Camerei Deputaților să convoace sesiunea extraordinară solicitată de Partidul Național Liberal pentru a afla adevărul despre reprimarea protestelor din 10 august.

Tulburările publice organizate la care face referire Liviu Dragnea când vorbește despre o tentativă de lovitură de stat eșuată sunt mai degrabă tulburări personale care necesită un control medical de specialitate." este mesajul purtătorului de cuvânt al PNL, Ionel Dancă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel