Dan Barna: România a văzut că Liviu Dragnea nu e NEMURITOR

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Dan Barna, președintele USR, a declarat la Digi 24 că opoziția va depune săptămâna viitoare o moțiune de cenzură împotriva guvernului PSD – ALDE. Barna a mai spus că e momentul ca ”Oamenii de bună credință din majoritate” să scape de Dragnea.

 

”România a văzut că Liviu Dragnea nu e nemuritor”, a declarat Barna după tentativa opoziției de a-l da jos pe Liviu Dragnea de la șefia Camerei Deputaților.

E foarte important ce s-a consemnat în procesul verbal al ședinței. Am o strângere de inimă asupra rezultatului. Dar oamenii de bună credință din majoritate au văzut că majoritatea nu mai există”, a mai spus Dan Barna.

 PNL, PMP și USR au formulat miercuri două solicitări în Camera Deputaților, suplimentarea ordinii de zi cu cererea de revocare a lui Florin Iordache din funcția de vicepreședinte al Camerei și suplimentarea ordinii de zi cu cererea de revocare a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei.

PNL, USR și PMP spun că Liviu Dragnea și Florin Iordache nu mai pot conduce ședințele Camerei Deputaților după ce solicitările privind revocarea lor din funcție au fost incluse pe ordinea de zi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel