Dan Barna: Mii de PSD-iști incompetenți CĂȘTIGĂ peste 10.000 RON pe lună

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Președintele USR, Dan Barna, consideră că una dintre cele mai mari reușite ale PSD este faptul că a reușit să-și plătească mii de membri de partid cu salarii fabuloase.

"Mii de PSD-iști incompetenți au ajuns să câștige cu mult peste 10.000 RON pe luna", spune Dan Barna.

"Realitatea este ca economia a crescut cu 11 la suta in ultimii 2 ani, conform cifrelor auditate si publicate de Comisia Europeana (si validate de catre Guvern) . Diferenta dintre 11% si cifrele fanteziste ale lui Dragnea este explicata de inflatie, deprecierea leului si diverse artificii contabile.

Aceasta crestere de 11% a venit din munca si investitiile sectorului privat si milioanelor de oameni cinstiti din Romania. Guvernul PSD nu are NICI UN MERIT pentru aceasta cifra.

Ce a reusit guvernul de fapt sa faca? A ajutat cresterea economica? A distrus-o! A reusit sa devalueze leul, sa creasca inflatia, sa creasca dobanzile, sa ne arunce in aer bugetul, sa distruga economia privata prin ultimele OUG-uri, sa ne impinga in criza in 2019. A reusit 0 investitii in autostrazi, 0 spitale si 0 scoli.

Insa guvernul PSD a reusit doua lucruri:

- sa creasca pensiile speciale si salariile pana la nivele absurde pentru politruci, rude si membri PSD care lucreaza in administratie. Mii de PSD-isti incompetenti au ajuns sa castige cu mult peste 10.000 RON pe luna, fara sa fie nevoiti sa si lucreze iar unii din sinecuri ministeriale fara chiar sa treaca pe la munca;

- sa dea miliarde de EUR catre firmele de casa ale PSD - pentru luminite, borduri si concerte gratuite.

USR va analiza cu atentie bugetul care va fi propus de guvern in urmatoarele zile si va veni cu solutii clare pentru redresarea economiei. Nu vom accepta distrugerea economiei! Oamenii nu trebuie sa sufere din cauza incompetentei PSD", scrie liderul USR pe pagina lui de Facebook.

Image may contain: 1 person

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel