Dacian Cioloș: Dăncilă va da SOCOTEALĂ pentru faptele domniei sale inclusiv la PARCHET

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Cioloș
Cioloș

Dacian Cioloş, preşedinte fondator al Mişcării România Împreună (RO+), spune într-un comunicat de presă că "o demisie de urgenţă" a Vioricăi Dăncilă "ar fi un minim act de bun-simţ".

 "Când vorbeşte despre poporul român, Viorica Dăncilă se referă strict la acoliţii domnului Dragnea. Pe ei îi reprezintă, pentru ei lucrează, pentru ei minte. Din această perspectivă, o înţeleg pe doamna Dăncilă când crede că Jandarmeria are dreptul să bată cetăţenii nevinovaţi, o înţeleg şi când minte fără pic de ruşine că apără statul de drept, dar nu îi găsesc niciun fel de scuze care să îi justifice comportamentul nedemn de un prim-ministru al României. O demisie de urgenţă ar fi un minim act de bun-simţ, dacă partidul din care face parte ar mai fi capabil să înţeleagă ce înseamnă demnitatea de a fi român.

Avem o ţară condusă de impostori care îşi instalează în cele mai înalte funcţii marionete politice dispuse să se compromită şi să ne umilească pe toţi. Este o ruşine naţională să ţi se ceară să nu mai minţi în plenul Parlamentului European şi să ţi se recomande să îţi asculţi propriul popor înainte de a încerca să ascunzi adevărul care nu mai poate fi ascuns.

A da socoteală' este o ruşine doar pentru cei incompetenţi şi rău intenţionaţi.

Ştim cu toţii că Viorica Dăncilă încearcă să ascundă ilegalităţile care au loc în România şi că încercările sale de a minţi fac parte din planul PSD de a destructura democraţia. Îi recomandăm la modul cel mai serios să încerce să dea socoteală în faţa instituţiilor care sunt abilitate să îi ceară acest lucru. Şi, pentru că PSD nu va putea abroga toate legile din lume, doamna Dăncilă va da socoteală pentru faptele domniei sale inclusiv la Parchet", se arată în comunicatul RO+.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel