Cum să usuci hainele în doar câteva minute: Trei trucuri care funcționează cu siguranță

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cum să usuci hainele în doar câteva minute  Trei trucuri care, cu siguranță,  funcționeaza
Cum să usuci hainele în doar câteva minute Trei trucuri care, cu siguranță, funcționeaza

Ți s-a întâmplat să te afli în situația în care dorești să îmbraci o anumită haină, dar acest lucru este imposibil deoarece abia ai scos-o din mașina de spălat? Există mai multe modalități de uscare rapidă a hainelor.

Se întâmplă adesea ca hainele să se ude și din alt motiv (de exemplu, din cauza ploii) și să nu mai ai timp să aștepte ca să le usuci.

În astfel de cazuri, primul lucru care ne vine în minte este folosim un uscător de păr. Dar, de obicei, această metodă nu este foarte eficientă: deoarece puterea uscătorului de păr nu este suficientă pentru a usca rapid lucrurile.

Citește si: Trucuri cu bicarbonat de sodiu pe care toată lumea ar trebui să le știe. Îți rezolvă problemele cât ai clipi

Cu toate acestea, există câteva trucuri utile care te ajută să usuci hainele umede în doar câteva minute.

Cum să usuci hainele în doar câteva minute: Trei trucuri care funcționează cu siguranță

 

Folosește un prosop Luați un prosop mare, pufos, apoi așezați îmbrăcămintea umedă deasupra. Rulați prosopul strâns cu hainele înăuntru.

Răsuciți prosopul: începeți de la un capăt, rulați metodic și acționați până când întregul prosopul este strâns răsucit. Aceasta stoarce excesul de apă din haine și în prosop. Dacă acest truc nu elimină toată apa pentru prima dată, procedura se repetă cu folosirea unui alt prosop uscat.

Vezi si: Chiuveta din bucătărie miroase urat? Încearcă apă de gură, un remediu la îndemâna oricui

Utilizați mașina de spălat. Cei care au o mașină de spălat cu funcția de „uscare a rufelor”, nu este nimic complicat: trebuie doar să dea mașinii de spălat „comanda” necesară.

Consulta si: Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  

Dacă mașina nu are uscător, atunci puteți utiliza funcția „stoarcere”. Cu toate acestea, nu puneți doar haina udă în cuva mașinii. Veți avea nevoie și de un prosop.

Cum să curățați, rapid, covorul de părul animalelor de companie. În doar trei minute și cu un truc simplu, casa va străluci

Folosiți un fier de călcat și un prosop. Așezați îmbrăcămintea umedă pe o masă de călcat și puneți un prosop subțire deasupra. Călcați prosopul ferm și temeinic cu fierul fierbinte. Asigurați-vă că întoarceți haina astfel încât să fie călcată pe ambele părți.

Combinația dintre fierul de călcat și prosop canalizează o anumită căldură în țesătură, iar prosopul va absorbi o parte din umezeală. Nu puneți fierul de călcat direct pe o haină umedă. Acest lucru poate întinde și deteriora țesătura, uzând îmbrăcămintea. Dacă folosiți un fier de călcat pe hainele umede, folosiți întotdeauna un prosop pentru protecție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel