Cum să faci prăjitura Kinder Delice. Arată spectaculos și iese un deliciu

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cum să faci prăjitura Kinder Delice
Cum să faci prăjitura Kinder Delice

Prăjitura Kinder Delice se face destul de ușor, iar rezultatul este unul cu adevărat spectaculos.  

Prăjitura Kinder Delice este o prăjitură gustoasă care amintește prin aspect și ingrediente de celebra gustare. Făcut cu o bază de cacao, este umplut cu cremă de lapte și glazurat cu ciocolată neagră.

De asemenea, veți face o impresie deosebită dacă veți scoate acest desert la o cină cu prietenii.

Prăjitura Kinder Delice este delicioasă la câteva ore de la preparare, când toate aromele se îmbină perfect.

Ingrediente

 

Pentru blat:

- 200 grame făină

- 3 ouă

- 180 g zahăr

- 120 g unt topit

- 160 ml de smântână proaspătă

- 35 g cacao amară

- 1 pliculeț de praf de copt

- lapte pentru însiropat

Pentru crema de lapte:

- 250 g smântână proaspătă

- 100 g lapte condensat

Pentru topping:

- 200 g ciocolată neagră

- 200 ml de smântână proaspătă

CUM SE PREPARĂ PRĂJITURA KINDER DELICE

 

Cum facem aluatul: Se bat ouăle împreună cu zahărul într-un bol, folosind un tel de mână. Adăugați smântâna și untul topit, amestecând din nou. Adăugați, puțin câte puțin, făina, cacaua și praful de copt cernut.

Se amestecă totul până când amestecul este neted, omogen și închis la culoare.

Se întinde amestecul într-o formă rotundă de 22 de grade, unsă cu unt și tapetată cu făină, apoi se coace la 180 de grade timp de aproximativ 40 de minute (se verifică coacerea cu o scobitoare, care trebuie să fie uscată).

Pregătiți crema: bateți smântâna cu un mixer electric și, când este semi-bătută, începeți să adăugați laptele condensat. Continuați să bateți până când obțineți o consistență spumoasă și catifelată.

Lăsați blatul să se răcească perfect apoi împărțiți-o pe jumătate în două discuri egale. Umeziți-le cu puțin lapte.

Umpleți baza de cacao cu crema de lapte, nivelând-o bine.

Acoperiți cu cel de-al doilea disc de tort, încercând să faceți ca laturile să se potrivească și fără a aplica prea multă presiune.

Puneți prăjitura la frigider timp de o oră.

Între timp, aduceți smântâna la fierbere într-o cratiță. Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata tocată și se amestecă pentru a o topi complet. Lăsați să se răcească timp de aproximativ 15 minute, amestecând din când în când.

Glazurați tortul, încercând să distribuiți ciocolata uniform pe margini.

Răciți în frigider timp de aproximativ o oră înainte de a servi.

Pofta bună!

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când publicăm o nouă rețetă, intrați pe unul din grupurile de WhatsApp ale cititorilor fideli StiriDiaspora accesând unul sau mai multe din următoarele linkuri:

- https://chat.whatsapp.com/HZdY3L7PpzjEubma84fWnt 
   
- https://chat.whatsapp.com/JpU46kLYRoj4aFPaYYew1g 
    
- https://chat.whatsapp.com/L7mlUEbirZf2lRA4FLa62G 

- https://chat.whatsapp.com/FYLZZfReaCkL51adqmoAXJ 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel