Cum poți scăpa de părul grizonat fără vopsea. Cu siguranța ai aceste plante minune în bucătărie

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cum poți scăpa de părul grizonat fără vopsea. Cu siguranța ai aceste plante minune în bucătărie
Cum poți scăpa de părul grizonat fără vopsea. Cu siguranța ai aceste plante minune în bucătărie

Știm cu toții că vopsirea rădăcinilor pentru câteva fire de păr grizonate la domiciliu poate fi extrem de scumpă și de scurtă durată. Din fericire, dacă doriți să prelungiți timpul dintre programările la coafeza dumneavoastră sau dacă nu aveți încă suficiente fire argintii pentru a vă vopsi părul, există o mulțime de alte trucuri pentru a le masca.

Spray-urile și pensulele de retușare a părului grizonat sunt instrumente eficiente și ușor de utilizat pentru camuflarea firelor argintii nedorite. După ce vă spălați și vă uscați părul, tot ce trebuie să faceți este să aplicați produsule pe firele problematice, urmând instrucțiunile.

Nu uitați, atunci când vă alegeți culoarea, uitați-vă la nuanța naturală a părului dumneavoastră sau la vopseaua obișnuită. Alegerea nuanței potrivite poate fi un proces de eliminare, dar partea bună este că majoritatea acestor produse (și toate cele din lista noastră de mai jos) se spală cu șampon.

 

Produse de păr pentru colorarea firelor gri

 

Dacă firele de păr gri vă fac să vă simțiți mai în vârstă, răsfățați-vă copilul interior cu câteva opțiuni care includ colorarea firelor gri sau albe. Ai nevoie de un stick, care e un fel de marker de diferite culori. Tot ce trebuie să faceți este să vă "colorați" literalmente firele de păr trăgând stick-ul peste ele ca un marker magic. Pentru cele mai bune rezultate, desenați pe șuvițele de păr cărunt începând de la rădăcină spre vârfuri. 

O altă opțiune din farmacie este o mascara de păr. Rimelul de păr arată ca, ei bine, un rimel obișnuit. Cele mai multe rimeluri de păr se pot spăla cu șampon, dacă doriți să aruncați puțină culoare înainte de un interviu de angajare sau o întâlnire importantă. Rimelul de păr îți permite să decizi zilnic dacă vrei să-ți arăți culoarea sau să te bucuri de dungile argintii.

 

Opțiuni naturale pentru acoperirea firelor gri de păr 

 

2. Cum poți s... (patryk-gauza-vs0tzshvcac-unsplash.jpg)

 

Cauți o soluție mai naturală sau vrei să încerci să folosești ceva ce poate ai deja în bucătărie? ei bine, noi avem răspunsul. Dacă ai părul mai închis la culoare, poți folosi de fapt cafeaua sau ceaiul negru pentru a-ți nuanța griurile înapoi la o nuanță mai închisă, iar culoarea va dura aproximativ o săptămână. Alte opțiuni pentru persoanele brunete sunt prepararea unei paste colorante din piper negru și iaurt sau folosirea melasei negre (dar ai grijă la ochi!). Henna este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru brunete și roșcate și este o vopsea de durată mai lungă.

 

3. Cum poți s... (lubos-felcik-kijzzstk1si-unsplash.jpg)

 

Există, de asemenea, multiple plante care se pretează bine la vopsirea părului, iar ce plante folosești va depinde de culoarea părului tău. Roșcatele vor dori calendula, gălbenele, măceșe și hibiscus. Brunetele au nevoie de rozmarin, urzică și salvie, în timp ce blondele pot folosi ceai de mușețel, calendula, gălbenele, șofran, rădăcină de rubarbă și petale de floarea-soarelui. De asemenea, blondele pot folosi un amestec de suc de lămâie și ulei de cocos.

 

4. Cum poți s... (tim-cooper-rmlsbjs5die-unsplash.jpg)

 

Dacă doriți să folosiți soluții naturale pentru a ajuta efectiv la stoparea sau chiar la inversarea procesului de încărunțire, unii susținători spun că kombucha poate ajuta. S-ar putea să nu existe dovezi științifice care să susțină acest lucru, dar kombucha este destul de gustoasă, așa că de ce să nu o încercați?

 

Smulgerea firelor albe de păr duce la înmulțirea lor. Mit sau realitate?

 

Am auzit cu toții povestea aia veche despre cum să îți smulgi firele de păr alb, nu? Dacă scoți unul, în locul lui cresc încă două fire. Veți fi bucuroși să aflați că nu este nici pe departe adevărat. Cercetătorul în cosmetică Randy Schueller a declarat pentru Today că atunci când smulgi un fir de păr, acel folicul rămâne la locul lui și, în cele din urmă, va crește un alt fir de păr. De fapt, s-ar putea să aveți noroc și părul care îi va lua locul să nu fie nici măcar gri.

 

5. Cum poți s... (nickolas-nikolic-87d56flcoyi-unsplash.jpg)

 

Cu toate acestea, să scoți penseta ar putea fi o mișcare riscantă. Schueller spune că o epilare prea intensă poate deteriora foliculul, ceea ce înseamnă că nu ar mai crește niciun fir de păr. Părul cărunt trebuie să fie mai bun decât lipsa părului, nu-i așa?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel