Cum a devenit Dumnezeu de vină pentru greșelile gramaticale ale Vioricăi

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Vestea zilei. De această dată de la Viorica.

Premierul Viorica Dăncilă anunță națiunea că nu se jenează din cauza greșelilor frecvente de limba română, incompatibile, de altfel, cu funcția pe care o deține.

Premierul Viorica Dăncilă tratează cu lejeritate acest subiect chiar dacă a ajuns ciuca bătăii pe rețele de socializare și a depășit de mult și granițele țării.

Premierul Viorica Dăncilă spune că face greșeli de expimare deoarece este om şi este supus greşelilor iar presiunea uriaşă exercitată asupra ei reprezintă motivul pentru care acestea apar.

Premierul Viorica Dăncilă spune că nu contează cum vorbești dacă faci fapte bune pentru semeni.

Premierul Viorica Dăncilă nu se sfiește să-l amestece și pe bunul Dumnezeu în chestiunea greșelilor de limba română. Da, știu că de câteva ori, cetățenii acestei țări, când le-a trecut glonțul pe la ureche, au spus că Dumnezeu este român, dar să-i pui în cârcă și greșelile de gramatică ale primului ministru?

Doamnă, în aceste condiții, trebuie să dați o ordonanță de urgență să desființați notele din sistemul de învățământ românesc. Dacă dumneavoastră nu rămâneți corijentă, de ce elevii și studenții, supuși și ei și greșelilor și presiunii, să nu ia note de trecere și să pice examenele. Nu e corect!

Doamnă, dar dacă nu contează nimic, nu mai bine dați o ordonanță de urgență și desființați școala? Dacă nu mai contează decât faptele bune iar funcția de prim ministru nu mai are legătura cu experiența, valoarea, profesionalismul, Daddy poate să treacă prin piața Obor să pună mâna pe cineva și să-l ducă la guvern ca să simplifice puțin lucrurile. Și se face și o economie consistentă la buget, bani pe care puteți să-i transferți în Costa Rica, Brazilia, sau unde mai dorește șeful.

Înainte de asta, poate ne dați și nouă, plătitorilor de taxe și impozite, numele profesorilor dumneavoastră, din clasa primară până la facultate, să-i întrebăm ce au avut în cap. Poate faceți parte dintr-un experiment.

Doamnă, în rest, mândri că suntem români. În anul Centenarului!

Iată și declarțiile:

„Sunt om şi omul este supus greşelii. Este adevărat că este o presiune uriaşă şi din acest motiv apar şi greşeli. Da, poate am greşit, însă ceea ce pot să vă spun este că nu am greşit niciodată prin deciziile pe care le-am luat. Nu am luat niciodată o decizie împotriva oamenilor, din acest motiv am conştiinţa împăcată”. Dăncilă, prim ministru al României, 23 iulie 2018.

„Eu sunt un om modest şi cu bun-simţ, cu frică de Dumnezeu şi tot ceea ce fac, fac în folosul oamenilor şi cred că asta va rămâne. Nu vor rămâne nici jignirile, nici atacurile la persoane  şi va rămâne ceea ce facem noi. Sper ca oamenii să mă judece pornind de la aceste lucruri”. Dăncilă, prim ministru al României, 23 iulie 2018.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel