Cum ar fi arătat un grup de Facebook al mămicilor în comunism? Marian Godină: „Salut, babes! Ne-a venit în sfârșit noua Dacie 1310“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Polițistul Marian Godină „lovește din nou“. Așteptând venirea pe lume a primului copil, el relatează despre noile provocări și informații care vin buluc spre el din noua postură. 

Recent, el a scris pe Facebook o postare cu care a atras atenția nostalgicilor și s-a întrebat cum ar arăta un grup de Facebook format din mămicile care au prins epcoca ceaușistă. Tot Godină vine și cu ideea unor posibile subiecte de discuție pe astfel de grupuri de socializare, în ton cu metodele moderne de parenting.

Cum ar fi arătat un grup de Facebook al mămicilor în comunism? 

 

”Hei, girls, mă confrunt cu o problemă de ceva timp și vreau să vă întreb cum faceți voi.

Sunt însărcinată în luna a șaptea, iar dimineața la patru, când ies să mă așez la coadă la lapte, după vreo oră simt că mă doare spatele. Ce îmi recomandați?

-Vaaai, fată, doar nu dai lapte d-ăla copilului, nu e bun!

Bună, fetele! Aș vrea să donez un spătar pentru sanie, e făcut de soțul meu în uzină, are sudură rezistentă și asigură un confort deosebit în timpul plimbărilor cu sania. E potrivit și pentru cărat butelia sau sifonul, le ține fixe și nu le lasă să cadă.

-Doamne ferește, copiii au coloana foarte fragilă până la 20 de ani, e

total greșită postura de pe sanie cu acel spătar care mai e și metalic și o să-i țină și rece la spate.

Salut, babes! Ne-a venit în sfârșit noua Dacie 1310 și în curând vom pleca la mare cu biletele de la sindicat. Am luat de la fratele meu o băncuță din lemn pe care am pus-o în spate, vine la același nivel cu bancheta. Peste ele am pus mai multe pături și am format un adevărat pat în care cei trei micuți ai noștri au dormit neîntorși până la Eforie. M-am gândit să împărtășesc asta cu voi, sper să vă ajute în călătoriile voastre.

-Băncuța de lemn a trecut testele ADAC?”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Ideile i-au venit și pe parcurs: „I-am legat cheia copilului de gât și el descuie mereu ușa fără să-și dea șnurul jos de la gât. De vreo câteva ori s-a întâmplat să deschid ușa chiar când el o descuia și era să-l spânzur. Oare să schimb yala cu una cu senzor cu amprentă?“ sau „Hello, am pus un lăcățel pe discul telefonului, dar dracii tot formează numere apăsând rapid tasta de închidere. Pt cifra 8 apasă de 8 ori, pt 5 de 5 ori și tot așa. Oare să iau un iphone cu parolă?“, răspunde Godină la propria postare.

Marian Godină: „Salut, babes! Ne-a venit în sfârșit noua Dacie 1310“

 

Nici  internauții nu s-au lăsat mai prejos și vin cu idei:

„Ce activități mai desfășurați cu piticii când se ia lumina? Am rămas in pana de idei“.

„Știți cumva unde găsesc un televizor cu telecomanda, mai accesibil? Au crescut copiii mari și nu mai am pe cine pune sa schimbe posturile“

„Am găsit un copil in balta din fata casei , l-am luat și l-am spălat dar nu e al meu. Care l-ați luat din greșeală pe al meu ,va rog sa semnalați ,sa facem schimbul. PS. Nu l-am bătut, nu i-am făcut nimic ca era plin de noroi pana in dinți și am zis sa-i aplic educația după, dar nu e al meu“.

"Bună, fetele...Sunt mămică de 3 băieți! Ultimul abia ce l-am născut! Cel mare va fi făcut pionier săptămâna viitoare! Sunt tare mândră de el! A colectat singur 100 kg de maculatură pe care le-a predat la centrul de reciclare. În acest fel clasa lui a ajuns fruntașă pe județ!Cel mijlociu este abia clasa a II a. Deja a citit 6 cărți singur iar la schimbul 2 soțul meu îl ia cu el la muncă! Îi place taaare mult la fabrică! Și tovarășul inginer l-a lăudat!Ieri am primit repartiția pentru un apartament mai mare! La etajul 9 Duminică cred că ne mutăm! Ne ajută și pe noi cineva cu mobila? Eu mă mușc mai greu după naștere iar frații mei nu pot veni pentru că au numere cu soț, și nu pot circula! Vă pupic, Mari“,sunt doar câteva dintre cele mai apreciate comentarii. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel