CTP: Suntem în marș spre INSTAURAREA unei DICTTURI național-socialiste

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comentat discursul lui Liviu Dragnea la Consiliul Național al PSD.

 „Suntem în marș acum spre instaurarea unei dictaturi național-socialiste în România. Accentele sunt clare. Partidul este țara, este statul, este poporul, e justiția. Deci partidul care este totul în acest moment, cum l-a definit domnul Dragnea, cum l-au definit antevorbitorii săi”.

„Am auzit de nenumărate ori, în ultima vreme, de la acești domni și în această seară de la domnul Marian Oprișan, că România trebuie să aibă un președinte român. S-au spus aceste lucruri mereu împotriva celor care nu sunt români de sânge. Campania de înlăturare a lui Iohannis va fi axată acum pe componenta rasială: nu este român, nu este român genetic. Am spus, național-socialism”, a spus Cristian Tudor Popescu la digi24.

Liviu Dragnea a ținut un discurs în care a  abordat toate subiectele vehiculate de PSD în ultimii doi ani, și-a atacat virulent adversarii - președintele Klaus Iohannis, procurorul general Augustin Lazăr, presa „cu epoleți”, membrii serviciilor „nepatrioți”, multinaționalele, Europa, Soros etc, încheind cu promisiunea că PSD nu cedează. De asemenea, Dragnea a cerut formularea unei plângeri penale pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis.

 
 
 
 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel