CTP: Nu cred că Speranța Cliseru își va menține afirmația că Dragnea și Carmen Dan au mințit

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24, că prefectul Capitalei, Speranța Cliseru  "că nu va menține o astfel de afirmație în fața justiției și nici în plan public. Și anume că au mințit Carmen Dan și Liviu Dragnea."

„Doamna Cliseru nu cred că va menține o astfel de afirmație în fața justiției și nici în plan public. Și anume că au mințit Carmen Dan și Liviu Dragnea. A fost într-o discuție spontană, abordată brusc de cetățeanul Dragomirescu și a răspuns în felul acesta. Dar doamna Cliseru menține faptul că nu a semnat niciun ordin de intervenție, de atac, practic, al jandarmilor asupra mulțimii din Piață (Piața Victoriei, n.r.) înainte de miezul nopții. Or, până atunci știm câte se întâmplaseră fără semnătura doamnei Cliseru, ceea ce presupune ilegalitatea acțiunilor jandarmilor”

Dacă se dovedește că așa este, înseamnă că doamna Carmen Dan a ordonat această intervenție fără să o bage în seamă pe doamna Cliseru. Era și dânsa pe acolo, nu o băga nimeni în seamă, nu a intrebat-o nimeni nimic, dânsa nu a avut niciun rol. După care și-au adus aminte ca trebuie și semnătura prefectului. Nu era nevoie ca domnul Dragnea să coordoneze direct acțiunea. Carmen Dan știa foarte bine ce avea de făcut, dânsa este o unealtă perfectă a domnului Dragnea, nu trebuia instruită pe loc”, a declarat Cristian Tudor Popescu la digi24.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel