CTP: E NEDREPT ca Dăncilă să stea pe scaun fără Olguța

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu spune că este nedrept ca Dăncilă să fie premier iar Olguța Vasilescu să nu fie ministru, mai ales că ultima ar da dovada de o pefidie mai rafinată decât prima.

„Mie mi se pare că este profund nedrept. Există în acest guvern vreo persoană care să fie pregătită, care să răspundă comportamental, funcției de ministru, în cap cu funcția de prim-ministru? Șase dintre ele au ajuns unde sunt acum cu aprobarea d-lui Iohannis, i-a pus în funcții la remaniere, i-a considerat buni în funcție, pe alde Bădălău și compania. În schimb, doamna nu e bună. Este nedrept, pentru că d-na Olguța Vasilescu e de o perfidie, de o ticăloșie mult mai rafinată decât d-na Dăncilă. E nedrept ca d-na Dăncilă să stea acolo, pe scaunul ei, și să nu vină și dânsa”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24.

Declarația vine în contextul în care președintele Klaus Iohannis o tot respinge pe Olguța Vasilescu, propusă ba pentru ministerul Transporturilor, ba pentru cel al Dezvoltării, iar guvernul Dăncilă revine cu aceeași propunere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel