CTP, după demisia ministrului de Interne: "S-a uitat ca râma-n piatră"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu îl ironizează pe Nicolae Moga după ce acesta și-a dat demisia. Gazetarul dă de înțeles că ministrul demisionar de Interne a fost depășit de situație. 

"Accepți să fi pus peste noapte în acestă funcție de către partid după care dai bir cu fugiții. Acesta este genul de ins tipic numit politic într- funcție executivă, funcție operațională extrem de grea cum este cea de ministru de Interne. Asta e o funcție în care nu prea poți să fi impostor, nu pentru multă vreme oricât te-ar susține partidul pentru că aici vine viața peste tine, vin afacerile interne ale țării peste tine și se vede imediat din ce pastă ești făcut", a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

Întrebat cine o să mai răspundă pentru ceea ce s-a întâmplat la Caracal dacă cei din conducere sunt demiși sau își dau demisia, gazetarul a spus că nimeni. 

"Nimeni. Pâi, asta este strategia în clipa de față a partidului, a puterii și a instituțiilor pe care le controlează: să plece diverși indivizi, fie să fie dați afară pe loc și absurd. Cum adcest domn Moga din prima zi de când era la Caracal acolo stătea cu șeful poliției lângă el și absolut emblematic este întrebat după ce anunță că domnul Buda nu mai este. Reporterița întreabă: bine, dar ați spus că deocamdată nu puteți spune că s-au comis greșeli de către organele MAI, STS pentru că nu s-a finalizat ancheta. Atunci pentru ce îl dați afară pe domnul de lângă dumneavoastră? La care ăsta s-a uitat ca râma-n piatră și a spus că sunt niște probleme", a mai spus gazetarul, la Digi24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel