CTP, după declarațiile lui Dăncilă despre 10 august: „Susține în continuare această prostire în față în stil Dragnea”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comentat în această seară, la Digi 24, declarațiile premierul Viorica Dăncilă cu privire la evenimentele din 10 august 2018. 

„Doamna Dăncilă a spus un singur lucru corect, după părerea mea în acest interviu, la sfârșit, când a afirmat: 'Viorica Dăncilă e aceeași!' Da, Viorica Dăncilă este aceeași, cu toate că s-a străduit vreme de 45 de minute să demonstreze că este și altcineva. De ce? Pentru a încerca să păstreze votanții PSD-ului Dragnea, adică cei 23% și în același timp încearcă să recupereze ceva din votanții PSD care nu au mai venit la vot și au contribuit la prăbușirea partidului în acele alegeri.

Citește și Viorica Dăncilă, despre 10 august: "A fost tentativă de lovitură de stat. Nicăieri în lume nu este permis"

Chestiunea cu lovitura de stat, doamna Dăncilă ce face, lucrează cu tertipul, 'Nu spun, dar zic'. Susține în continuare această prostire în față în stil Dragnea, și anume că o adunătură de câteva zeci de huligani înarmați cu pietre și peturi, care se încaieră cu jandarmii din fața unei clădiri a Guvernului goală, vroiau să dea o lovitură de stat și vorbește de alte țări europene de vetele galbene și așa mai departe, fără nicio legătură, este o zicere pentru pitecantropi.

Pe de altă parte ce spune dânsa mai departe: 'Nu știu, sunt dosare să se cerceteze să răspundă cei vinovați, dar e lovitură de stat', aici este trucul doamnei Dăncilă să prezerve voturile pe care le mai au și să încerce să obțină altele", a precizat CTP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel