CTP, despre Dragnea: Numai Ceaușescu a mai reușit-o

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a declarat că Liviu Dragnea a reușit o performanță unică după 1989: aceea de a fi urât de români, așa cum numai Ceaușescu a mai fost urât. 

 

"Domnul Dragnea a realizat o performanță unică după 1989, pe care numai Ceaușescu a mai reușit-o. Domnul Dragnea nu este doar detestat, domnul Dragnea este urât. Împotriva lui se dezvoltă un sentiment de ură, iar mulți dintre cei care-l urăsc se uită să vadă semnele bolii... Dacă nu cumva se va îmbolnăvi suficient de grav astfel încât să nu mai poată să activeze politic, sau și mai rău.

Același lucru se întâmpla cu Nicolae Ceaușescu în anii 80. Ne întoarcem cu arme și bagaje în anii 80.

Înțeleg că Dragnea se simte rău și nu poate veni la parada de 1 Decembrie. Medicii i-ar fi recomandat să nu stea în frig. Asta cu statul în frig poate să aibă mai multe cauze, între care cea cardiovasculară. Sigur, poate să fie vorba și de reumatism, pe la „genunche”. Poate să aibă o problemă cardiovasculară, acolo se recomandă să nu stai în frig. Frig, umezeală, ceață...

Mulți îi vânau fiecare pată, culoarea feței. „Ai văzut bă, parcă era cam vânăt...”. Era o speranță, poate că totuși... Era un banc celebru atunci: la Radio Erevan se întreabă: „E adevărat că se moare de cancer de prostată?” „Da”, îi răspunde Radio Erevan, „dar n-are”..., a declarat Cristian Tudor Popescu la digi24.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel