CTP, despre Tudorel Toader: „Este un IUDA al justiției. Este atât de unsuros, atât de slinos. Dragnea dacă va putea va aresta mii de oameni

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

 Cristian Tudor Popescu a declarat la digi 24 că Tudorel Toader este un Iuda al justiției, după ce Toader a blocat o dezbatere în CSM privind atacurile lui Liviu Dragnea de la mitingul PSD la adresa magistratilor.

„Acest Tudorel Toader este un Iuda al justitiei române. Insă el nu se va spânzura. Tudorel o să ajungă departe, este atât de unsuros, atât de slinos, încât se va strecura întotdeauna. Dl. Dragnea povestește de brigăzi, de unități militare, dacă va putea va aresta mii de oameni. Asta este statul paralel pentru Dragnea, magistrații”, a declarat CTP la Digi24.

Magistrati de la instanțele din țară au transmis Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) o adresa prin care spun că își însușesc cererea de apărare a independenței sistemului judiciar formulată luni de Forumul Judecătorilor în urma atacurilor la adresa justiției de la mitingul PSD și în urma declarațiilor lui Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel