CSA Steaua-Dinamo. Haos în București, deși este un meci de Liga a II-a. S-a terminat meciul

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

 Forţele de ordine au întocmit 10 acte de sesizare a organelor de urmărire penală şi au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale suporterilor la meciul de luni dintre FC Dinamo 1948 Bucureşti şi CSA Steaua Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei, au fost întocmite şapte acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii privind regimul materialelor explozive, două acte de sesizare în conformitate cu prevederile Legii privind prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri şi un act de sesizare privind portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale - cinci sancţiuni contravenţionale pentru violenţă şi 18 sancţiuni contravenţionale - pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Totodată, au fost aplicate 14 sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă cuprinsă între 6 luni şi 1 an.

"Pe această cale, facem apel către toţi suporterii să respecte recomandările organizatorilor şi ale forţelor de ordine, să dea dovadă de dovadă de fair-play şi să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, cu menţiunea că orice încălcare a prevederilor legale în vigoare va fi sancţionată cu fermitate de către forţele de ordine", arată sursa citată. 

CSA Steaua- Dinamo București, rezultat final 

 

 Dinamo Bucureşti a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 3-0 (0-0), luni seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a noua a fazei play-off a Ligii a II-a de fotbal.

Dinamo s-a impus prin golurile marcate de Deniz Giafer (77) şi Lamine Ghezali (90+4, 90+9 - penalty) şi mai speră la promovarea directă în Superligă.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a dominat jocul şi a avut prima ocazie în min. 25, când Ahmed Bani a centrat, Ghezali a reluat spre poartă, dar David Dincă a respins. Gazdele au avut alte două ocazii în finalei primei părţi, când Răzvan Patriche a reluat în bară după un corner (42), iar şutul lui David Irimia (45), din 7 metri, a fost respins de Dincă.

În debutul reprizei secunde, jocul a fost întrerupt circa şase minute (min. 52-58), din cauza fumului produs de torţele şi fumigenele aruncate pe teren din peluza echipei Steaua.

Steaua putea deschide scorul în min. 74, când bulgarul Ciunciukov a reluat spectaculos cu capul din centrarea lui Drăghici, dar Dujmovic a apărat, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel