Cristina Ţopescu: "Vom avea REFERENDUM!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Jurnalista Cristina Ţopescu revine cu un mesaj optimist în ceea ce priveşte organizarea unui referendum pe Justiţie în ziua alegerilor europarlamentare.

Cristina Ţopescu le transmite celor care au considerat declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis ca fiind ezitante, să nu îşi facă griji în ceea ce priveşte organizarea referendumului.

"De ce-om face atâta caz pe marginea lui "APROAPE hotărât", rostit de preşedinte? Omul e ardelean, că doar îl ştim, cujetă, așa se exprimă frecvent ardelenii şi când sunt foarte hotărâţi. La ce cred că Iohannis cujetă, încă e întrebarea pe care o va ridica referendumul, aici chiar trebuie să cujete bine. Eu sunt sigură că va declanşa referendumul, nu ştiu ce urmări va avea el şi, oricum, ele nu vor fi imediate, din simplul motiv că psd-alde are încă majoritate în parlament. Ştim doar că un referendum va creşte prezenţa la vot, cu atât mai mult dacă va fi o întrebare bine pusă. Şi ieşirea la vot în număr mult mai mare decât până acum, ei da, asta nu-i puţin lucru! Vom avea referendum, nu vă faceţi griji!:)", a scris jurnalista pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: "REFERENDUM. Iohannis: Sunt HOTĂRÂT"

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că este ''aproape hotărât'' să convoace referendum naţional pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

"Lucrăm deja intens la asta, analizăm datele, variantele, partea legală. Eu sunt aproape hotărât să convoc referendum pentru data de 26 mai, când avem alegeri europarlamentare", a precizat Klaus Iohannis, la dezbaterea "Preşedinte sau cetăţean/om politic şi societate civilă".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel