C.T. Popescu ne spune cum ar arăta știrile sub DOMNIA LUI DRAGNEA

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cristian Tudor Popescu şi-a imaginat cum ar arăta ştirile pentru români, sub domnia lui Liviu Dargnea și a PSD, într-un articol, postat pe republica.ro

 

 

"Jandarmerița bătută pe 10 august 2018 urmează a fi canonizată sub numele de Santa Spina Fracturata de către Biserica Catolică, întrucât a fost maltratată de „protestanți”, potrivit declarației de la Bruxelles a premierului Dăncilă.

Alte știri externe. Ankara: întâlnire la vârf între padișahul Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, și pesedișahul României, Liviu Nicolae Dragnea.

Liviu Dragnea numește completul de 5 judecători ai Înaltei Curți de Casație și Justiție care, în fiecare an, înainte de tăierea porcului de Crăciun, îl judecă pe Liviu Dragnea și se declară vinovați.

Numitul Zuckerberg, Mark pe numele său creștin, care a fost audiat cu blândețe în Senatul Statelor Unite și în Parlamentul European, face treișpe-paișpe în fața unei Comisii parlamentare la București.

Proprietarul Facebook a trebuit să dea socoteală senatorilor Tit Brăiloiu și Șerban Nicolae de ce n-a luat măsuri pentru a fi șterse postările anti PSD de pe rețeaua sa. Transpirat și ușor congestionat la ieșire, Zuckerberg, înainte de a răspunde întrebărilor presei, a pus el o întrebare: „What is it... Mooye?”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel