Cristi Borcea, diagnosticat cu o boală delicată. Este nevoit să se trateze în străinătate

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristi Borcea a părăsit România pentru Ungaria, la doar o săptămână după ce a fost eliberat din închisoare. Afaceristul se confruntă cu o boală delicată și a apelat la ajutorul medicilor din Budapesta.

Aflat în capitala Ungariei, soțul Valentinei Pelinel a făcut declarații despre tratamentul la care este supus dar și despre revenirea lui în lumea fotbalului, scrie Cancan.ro.

Borcea nu a menționat despre ce afecțiune este vorba exact. El a subliniat singurul amănunt care îl interesează în procesul de vindecare și, având în vedere că sărbătorile de iarnă bat la ușă, soțul Valentinei Pelinel a dezvăluit că, deocamdată, nu s-a decis dacă va fi în țară sau tot în Budapesta de Crăciun și de Revelion.

„Mă interesează doar să găsesc o clinică foarte bună de detoxifiere sau care să mă ajute să mai repar ceva la sănătatea mea. Nu mă interesează Dinamo sau ceea ce s-a mai scris și v-am anunțat din octombrie 2018 în ce condiții aș putea să mă întorc în fotbal.

Nu se pune problema fără un stadion nou. În fine, nu știu exact unde o să fac sărbătorile de iarnă, voi fi alături de familie, în tot cazul. Nu știu locația exactă, în România, la Budapesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel