Criminalul din Onești, care i-a ucis pe cei doi muncitori români, amenințări dure din spital: „Îl omor, pe el și pe copiii lui și pe nevastă-sa“!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Gheorghe Moroșan
Gheorghe Moroșan

Detalii incredibile despre criminalul din Onești, Gheorghe Moroșan. El le-a spus polițiștilor care îl păzeau în spital că vrea să se răzbune pe șeful Poliției din Onești, potrivit unor interceptări din dosar obținute de Realitatea PLUS. 

În timp ce se află pe patul de spital, Gheorghe Moroșanu a spus că toată viața o să-l urmărească umbra celor doi muncitori pe care i-a ucis. Moroșan susține, de asemenea, că scopul său nu a fost să îi omoare pe cei doi, ci să tragă un semnal de alarmă în legătură cu situația în care se afla apartamentul său.

Pe de altă parte, criminalul a spus că o să se răzbune pe șeful poliției din Onești, precizând că imediat ce va ieșit din spital va caută grenade pentru a-l ucide pe șeful poliției.

„Mor de-mi pare rău, mă gândesc eu, de omul cela n-o să mă scap, de umbra lui n-o să mai scap niciodată în viața vieții mele! (...) O să mă răzbun eu pentru asta! (...)

Promit că pe comandantul ăsta îl omor, pe el și pe copiii lui și pe nevastă-sa! Ăla trebuia să moară, doamnă! (...) Cum ies de aici mă duc să-mi caut pistol și să vezi câte gloanțe bag în el”, a spus Gheorghe Moroșan, potrivit Realitatea PLUS. Interceptările sunt din data de 8 martie. 

Criminalul din Onești, condamnat și în Italia

 

Reamintim că, la finalul lunii martie, autorul dublei crime din Onești, Gheorghe Moroşan, a fost externat din spital și transferat în arestul Poliției. Bărbatul a fost internat în unitatea medicală la începutul lunii martie, după ce a fost împușcat de 9 ori în timpul intervenției forțelor de ordine care încercau să îi salveze pe muncitorii sechestrați de acesta.

Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime din municipiul Oneşti, a fost acuzat oficial de omor calificat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău, pe data de 8 martie, la o săptămână de la comiterea crimelor. Potrivit actului de inculpare, autorul şi soţia acestuia au fost anunţaţi, pe 1 martie, de o persoană că în fostul lor apartament se efectuează lucrări de renovare. Cei doi soţi au plecat de la domiciliul lor, din localitatea Bogdăneşti, cu intenţia de a se răzbuna şi de a atrage atenţia asupra cauzei lor vizând situaţia juridică a acestui imobil, susţin procurorii.

Crimele au fost comise într-un apartament care i-a aparținut agresorului, pierdut în urma unei executări silite. Autorul dublei crime are patru condamnări la activ, în anii 1987, 1991, 1992 şi 2010, ultima fiind în Italia pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a stupefiantelor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel