Guşă: Partidul Realitatea are trei candidaţi la europarlamentare

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Consultantul politic Cozmin Guşă a declarat într-un interviu pentru DCNews, că partidul Realitatea are deja cei mai buni candidaţi la europarlamentere.

"Am deja cei mai buni candidaţi la europarlamentare, doi pe care i-a convins şi al treilea pe care să îl conving. Nimeni din mass-media şi din politică nu o să spună că aceştia trei nu sunt cei mai buni candidaţi la europarlamentare", a declarat Guşă.

Întrebat de Bogdan Chiriac despre cine este vorba, Gușă a spus că vrea să facă un experiment: "Îţi dau pe mesaj numele lor pe care nu ai voie să le dezvălui şi după îmi spune dacă am sau nu dreptate.

Chirieac, după ce a primit primul nume, a spus că este "greu de tot". "Nu e cunoscut în România, dar e foarte greu", a completat el.

Despre al doilea nume, Bogdan Chirieac a precizat că "are de lucru", iar despre al treilea nume spune că "pe asta l-aş pune primul pe liste".

Bogdan Chirieac a spus că cele trei nume vin pe sprijin american. Statele Unite și Israelul sunt singura şansă a României, a adăugat Chirieac.

"Faptul că ne coordonăm anumite lucruri cu ceea ce se întâmplă în politica de la Washington este absolut normal şi necesar", a mai spus Gușă.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel