Guşă, despre violenţele din 10 august: O unitate SPECIALĂ a MAI trebuie să RĂSPUNDĂ

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Cozmin Guşă a spus la Realitatea TV despre cine este responsabil pentru violenţele din 10 august.

 

"Pe Dăncilă, pe Viorica Vasilica, a iertat-o cel de sus, asta e viaţa, nici măcar de Carmen Dan nu aş discuta, ne tot învârtim în jurul cozii.

De la ”Fantoma Albă”, care a protejat aproape pe toată lumea şi care nici măcar nu este personajul principal, tot uităm că acel șef de la DGPI, unitate care avea sarcini precise prin lege ca să monitorizeze manifestațiile, în special cea din 10 august, despre acest om Mărculescu, despre care noi am dat pe surse ar avea relații apropiate cu Dragnea, nu vorbește nimeni nimic. Este o tăcere totală şi acest DGPI, despre care şi Ponta a spus că e implicat în monitorizarea liderilor PSD, cu şeful său, Mărculescu sau codiţă de vulpe, aşa cum i se mai spune, nu păţeşte nimic. Tot discutăm despre violențe. Ele au existat pentru că au fost lăsate să existe pentru ca să fie pretextul acelei intervenţii extraordinar de dure pentru a descuraja nişte cetăţeni oneşti", a explicat Cozmin Guşă.

"Şi pe Carmen Dan, dacă o cheamă la audieri, o cheamă degeaba. Aici e vorba de o unitate specială a MAI, cu un șef precis, care trebuie să răspundă pentru acele violențe pentru că avea sarcină prin lege să identifice şi apoi să extragă elementele violente. Viorica Vasilica a spus astăzi că au fost elemente străină, pai să ne spună cine a fost acolo pe 10 august. Cei cu tricouri negru nu vorbeau limba română, ci rusă. Să ne spune dacă sunt de la Cernăuţi", a mai precizat consultantul politic.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel