Cozmin Gușă: Toți sinecuriştii i-au TRAS o clapă lui "Daddy Dragnea", marele MINI-MAFIOT

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

 Cozmin Gușă  a declarat la Realitatea tv că sesiunea parlamentară de urgenţă a fost convocată din disperarea lui Liviu Dragnea, care se simte trădat de cei mai apropiaţi subalterni.

"Sinecuriştii lui Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu nu doresc să plătească. Au fost numiţi de Dragnea, iar regula era "băi Viorica, Orlando, Tudorele, te pun ministru, eşti şmecher, ai maşini, dar când te pun să semnezi ceva, semnezi." Acum a venit surpriza. (...) De la Viorica Vasilica în jos toată lumea e de nerecunoscut. De ce? Pentru că o astfel de semnătură are consecinţe penale"

"Toti sinecuriştii i-au tras o clapa lui "Daddy Dragnea", marele mini-mafiot, au profitat de avantaje, dar nu vor să semneze. Dacă ar fi fost mafiot adevărat toţi cei puşi în funcţii fără să merite, că asta fac mafioţii, pun în funcţii oameni fără creier, care semnează şi se duc chiar la închisoare, dacă e cazul. Aştia au luat funcţii, dar nu vor să semneze." a declarat Gușă la Realitatea TV.

"... ca să poată trece ordonaţa aşa cum le trebuie, să găsească un ministru kamikaze dispus să o iniţieze şi poate Viorica Vasilica să o semneze, că se ocupă el să nu se ducă la puşcarie, dar nici ea nu vrea. (...) Daca cei din guvern îşi asumă aşa ceva e dosar penal instant, care nu se mai poate prescrie, chit că Liviu Dragnea îi spune Vioricăi Dăncilă că sunt la putere, dar acesata i-o arată pe Sevil Shhaideh, care cară dosare şi nu vrea să ajungă ca ea. Cam ăsta e nivelul dialogului în acest moment," a mai declarat Cozmin Guşă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel