Cosette Chichirău: Trei iresponsabili care bagă țara în pământ. Iată dovada. VIDEO

Narcis Popa |
Data publicării:
Cosette Chichirau
Cosette Chichirau

Cosette Chichirău spune că a atras atenția chiar în decembrie 2017, în momentul în care se discuta bugetul că este inadmisibil ca Guvernul să nu aibă fond de rezervă. Ea a lansat un atac extrem de dur la adresa lui Eugen Teodorovici. 

"Fondul de Rezerva al Guvernului este ZERO!

Eugen Teodorovici este nu doar mincinos, ci și iresponsabil! Iată de fapt explicația pentru care nu sunt bani în fondul de rezervă: în decembrie anul trecut, când se discuta bugetul, domnii Eugen Teodorovici, Viorel Ștefan și Ionuț Mișa au luat bani de la acest capitol și i-au alocat pentru alte cheltuieli. Vedeți în secvențele de mai jos cum se proceda.

Am spus la momentul respectiv că este absurd că Guvernul României să nu aibă bani în fondul de rezervă. Am spus că e nevoie de bani pentru a interveni în caz de urgență.

Nu numai că nu au ținut cont de această observație, dar m-au și tratat cu o aroganță specifică doar incompetenților.

Astăzi, Guvernul PSD nu are bani să intervină pentru a opri răspândirea pestei porcine. Iar Eugen Teodorovici spune că nu sunt bani la fondul de rezervă pentru că s-ar fi cheltuit pe alte "urgențe". O minciună! Nu au fost cheltuiți pe alte urgențe. Pur și simplu au fost luați din fondul de rezervă încă de când s-a făcut bugetul.

În secvențele de final, Eugen Teodorovici mă întreabă dacă sunt liniștită. Îi răspund acum. Nu! Nu sunt deloc liniștită și nu cred că un om normal poate fi liniștit văzând că astfel de incompetenți și iresponsabili sunt la butoane.

Trei miniștri de finanțe, trei iresponsabili care bagă România în pământ: Eugen Teodorovici, Viorel Ștefan, Ionuț Mișa. Toți făcuți din același aluat marca PSD: corupt, iresponsabil, incompetent," este mesajul lui Cosette Chichirău. 

Iată imaginile din decembrie:

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel