Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, MORT în SPANIA într-un GRAV ACCIDENT

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Cornel Galeș, văduvul regretatei artiste populare, Ileana Ciuculete, s-a stins din viață, azi, în urma unui accident rutier petrecut în Spania.

Informația morții lui Cornel Galeș se confirmă oficial. Viviana, iubita neoficială a lui Cornel Galeș a declarat în urmă cu puțin timp că zvonurile se confirmă și acesta a decedat în Spania.

„Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu de să zic. Dumnezeu sa îl odihnească!”, a mărturisit Viviana pentru wowbiz.ro.

Doina Belu, nașa de cununie a Ilenei Ciuculete și a lui Cornel Galeș, a oferit primele declarații despre tragedia în urma căreia  Cornel Galeș a decedat în Spania:

„Din păcate, tot ce aflu îmi întăreşte convingerea că finul meu, Cornel Galeş, a murit. Erau trei în maşină, Cornel era la volan. Nu avea centură, cineva a intrat în ei şi el a murit. Am vorbit cu unul dintre cei care era în maşină, era în stare de şoc şi abia înţelegeam ce spune. Ne-au dat şi număr de cadavru, am rugat pe cineva care ştie spaniolă să sune acolo. Cadavrul există, dar nu vor să ne dea detalii pentru că nu îi lasă legea, nu suntem rude apropiate. Dar el nu mai are pe nimeni pe lumea asta, nu ştiu ce să mai zic… Sper să nu fie adevărat, dar cred că este”, a declarat Doina Belu pentru wowbiz.ro.

Din 2018, Cornel Galeș se mutase în Spania împreună cu iubita lui, Viviana.

Artista de muzică populară Ileana Ciuculete, defuncta soție a lui Cornel Galeș, a murit în martie 2017, după o luptă cruntă cu boala nemiloasă, Hepatita C, la vârsta de 60 de ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel