Corina Crețu explică înțepăturile asupra lui Dragnea: E vorba despre dezvoltarea României

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Recent, Corina Crețu i-a transmis Gabrielei Firea că nu reușește să stea de vorbă cu Liviu Dragnea pentru că acesta nu-i răspunde la telefon. După câteva zile, Corina Crețu spune că în calitatea sa de comisar a încercat să ajute toate Guvernele, indiferent de afilierea politică și că ea a putut să ofere întâlniri tuturor celor care au solicitat, indiferent de culoarea politică.

Precizarea vine la doar câteva zile după ce Gabriela Firea a spus public faptul că Liviu Dragnea nu-i răspunde la telefon de foarte mult timp Corinei Crețu. Comisarul european ar fi încercat să-l contacteze pe șeful PSD toată vara.

„Doresc să precizez următorele: de când am devenit Comisar European, am încercat să ajut toate Guvernele, indiferent de afilierea lor politică. E vorba de dezvoltarea României. Am discutat, de a lungul ultimilor ani, cu toți care au solicitat întâlniri, fie politicieni de la Putere, fie din Opoziție. Singurul meu interes este că, din poziția mea de Comisar European, să contribui la îmbunătățirea vieții oamenilor," a spus Corina Crețu.

Ea precizează că pentru următorul exercițiu financiar, România va avea cu 10% mai mulți bani la dispoziție. 

"Testamentul meu politic ca și Comisar este foarte clar: după luni întregi de negocieri, România, alături de Grecia și Bulgaria, vor avea pt perioada 2021-2027, 10 la sută suplimentar față de actuală perioada de programare. Iar pentru prima dată în istoria Uniunii Europene, cu 373 miliarde de Euro, Politica de coeziune primește cea mai mare alocație, 80 la sută din acești bani mergând spre regiunile cele mai sărace", a mai spus Corina Crețu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel