Corina Crețu și-a cerut scuze la Bruxelles în locul lui Dăncilă

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Corina Crețu, comisar european pentru politică regională, și-a cerut scuze oficialilor de la Bruxelles pentru faptul că Guvernul Dăncilă a ignorat munca Comisiei Europene. Crețu se referea la atragerea fondurilor europene.

Crețu a mai spus că a remarcat faptul că la fiecare întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, aceasta este „dezinformată”.

„Am urmarit cu mare interes declaratiile autoritatilor privind absorbtia fondurilor europene de catre România. Daca aceste rezultate vor fi confirmate de serviciile mele, a caror evaluare pe tari va fi definitivata in ianuarie, nu pot decat sa felicit autoritatile nationale, in mod sincer. Ceea ce este trist in toate aceste declaratii triumfaliste este ignorarea completa nu neaparat a muncii mele, dar a intregii echipe de experti de la DG Regio, care au venit cu solutii, discutate la zecile de intalniri bilaterale, atat in ce priveste achizitionarea de ambulante, redirectionarea fondurilor catre IMM-uri, etc. Nu cred ca exista vreo tara, dupa cum vad in Revista Presei pe care o primesc in fiecare zi, in care sa nu fie mentionata Comisia Europeana atunci cand se vorbeste de fonduri europene. Poate ca din punct de vedere politic nu este tocmai cel mai nimerit, dar ma simt datoare fata de colegii mei de la DG Regio, fata de serviciile mele care au venit cu idei si au salvat milioane de euro, sa imi cer scuze pentru faptul ca munca Comisiei Europene a fost ignorata in toate interviurile si declaratiile guvernantilor”, a scris Corina Crețu, sâmbătă, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel