Consiliul Director al Ligii Studenților Români din Străinătate a preluat mandatul

Crișan Andreescu |
Data publicării:

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță preluarea mandatului pe termen de un an de către noul Consiliu Director, ales prin vot online ca urmare a îndeplinirii cvorumului în cadrul Adunării Generale din data 30 ianuarie 2019. 

Consiliul Director este organul de conducere şi executiv al LSRS, compus din 7 persoane, cu atribuţii distincte, alese de către Adunarea Generală dintre membrii cu drepturi depline ori membrii absolvenți, alcătuit din Președinte, Secretar General, Vicepreședinte Departamentul Relații Externe, Vicepreședinte Departamentul Comunicare, Vicepreședinte Departamentul Filiale, Vicepreședinte Departamentul Resurse Umane ș i Trezorier.

Astfel, noul Consiliu Director este format din:

Președinte – Robert STREDIE

În prezent, Robert Stredie studiază Management cu specializare în Marketing la Manchester University, din Marea Britanie, tipul programului de licență pe care îl urmează fiind Bachelor of Science with Honours. După absolvire, Robert urmărește să revină în România pentru a contribui îndeaproape la dezvoltarea societății românești.

Secretar General – Irina Elena PREOȚESCU

Irina Elena Preoțescu studiază în Statele Unite ale Americii, la St. John's University din New York. Irina a finalizat studiile de licență în Psihologie și Justiție Socială, iar în prezent urmează un Masterat în Relații Internaționale și Drepturile Omului. 

Vicepreședinte Comunicare – Andrada IONESCU

Andrada Ionescu este licențiată în Comunicare și Relații Publice, la SNSPA București, iar în anul 2018 a absolvit Master of Science în Marketing, la Lancaster University, din Marea Britanie. În prezent Andrada profesează în București.

Vicepreședinte Filiale – Pavel STAN

Pavel Stan studiază Antreprenoriat și Inovație cu specializare secundară în limba japoneză la Drexel University, în Philadelphia, Statele Unite ale Americii. În acest moment, Pavel se află în Japonia, într-un schimb de studii, iar începând cu luna martie va reveni în România pentru un internship de 6 luni.

Vicepreședinte Resurse Umane – Anca GĂBOREANU

Anca Găboreanu este proaspăt absolventă a Facultății de Economie, domeniul Științe Economice din cadrul Universității Tor Vergata din Roma, iar în prezent este masterandă la aceeași facultate, în domeniul Management-ului, profilul Profesie și Sfat.

Vicepreședinte Relații Externe – Georgiana NUȚU

Georgiana Nuțu este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine (italiană-germană) a Universității București, unde urmează un Master în Traducerea Textului Literar Contemporan, în cadrul departamentului de engleză. În timpul studenției, Georgiana a realizat două mobilități de studiu Erasmus la Universitățile Flensburg și Leipzig din Germania.

Trezorier – Claudia TUFIȘI

Claudia Tufiși este absolventă a Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde a urmat cursurile de licență în domeniul Relațiilor Internaționale și Studiilor Europene, iar în acest moment profesează în București.

Odată cu formarea acestui nou Consiliu Director, Liga Studenților Români din Străinătate urmărește recrutarea unei noi generații de voluntari, atât studenți, cât și absolvenți români, din străinătate sau din România, care îți doresc să contribuie activ la progresul societății românești. Mai multe informații privind pozițiile disponibile în cadrul LSRS pot fi accesate aici: https://www.lsrs.ro/pozitii-disponibile/.

DESPRE LSRS

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenților și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis pentru dialog și acțiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul și solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale, civice și culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel