Congres PSD. Rareș Bogdan, în lacrimi. Cine a venit la el la protest

Silvia Dinu / 13 mar 2018, 11:21 Salveaza PDF Comentarii

Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", a fost alături de protestatari, sâmbătă, la Sala Palatului, acolo unde avea loc Congresul PSD.

La un moment dat, jurnalistul de la Realitatea TV a avut o surpriză uriașă. Lângă el a sosit soția regretatului actor Gheorghe Dinică. Gabriela a venit să îi transmită un mesaj de încurajare lui Rareș Bogdan pentru lupta pe care o duce. Jurnalistul, cu lacrimi în ochi, a strâns-o în brațe și i-a mulțumit pentru că a venit acolo, în fața Sălii Palatului.

În acest context, amintim că preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că nu a auzit protestele care au avut loc sâmbătă la Sala Palatului, în paralel cu Congresul extraordinar al PSD.

[citeste si]

"Nu am văzut protestele, nici nu le-am auzit. Eram in sală, îmi pare rău, îmi cer scuze.. Eu am venit la acest congres unde erau 4.000 de colegi. M-a interesat foarte mult ce zic colegii mei şi mă interesează în continuare ce zic colegii mei care au fost la congres (...) şi cei care ne-au ales pe noi", a declarat Dragnea, la finalul Congresului PSD.

Voteaza:

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

20 mar 2018, 15:17 in Știri principale
Mor jurnaliștii!

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?


Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.D4A4-n3