Comentariile care îți pot suspenda contul de Facebook. Reguli introduse pe ascuns

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O nouă politică de blocare a conturilor și comentariilor a fost sesizată pe Facebook, iar compania americană nu a comunicat încă nimic în această privință.

Facebook a început să interzică toate comentariile din comunitatea utilizatorilor săi care au tentă sexuală, informează yoda.ro.

Așa cum Daily Mail notează într-un articol, rețeaua a început să blocheze acele mesaje care fac referire la poziții sexuale sau au orice formă de conotație sexuală.

În regulile interne de moderare a comentariilor, Facebook a început să oprească toate acele mesaje care făceau referire la persoane care își caută un partener sau o parteneră pentru o seară, poziții sexuale și chiar afirmații care făceau trimitere vagă în această direcție.

După ce un utilizator a publicat pe Twitter că, potrivit noilor reguli, acesta nu își mai poate afirma public orientarea sexuală, Facebook a ieșit printr-un purtător de cuvânt, susținând că acest lucru nu încalcă regulile privind comunicarea în comunitate.

Facebook va continua însă în această direcție, având ca intenție să protejeze mai bine copiii, dar și femeile, în fața posibilelor agresiuni verbale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel