Colet cu 10 kilograme de cannabis adus cu autocarul din Spania - descoperit de poliţişti

Andrei Lazăr |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii au depistat un tânăr imediat după ce a preluat un colet cu aproximativ 10 kilograme de cannabis ce fusese transportat cu un autocar, din Spania.

Un tânăr a fost reţinut pentru trafic de droguri, imediat după ce a preluat un colet care conţinea circa 10 kilograme de cannabis, dintr-un autocar venit din Spania. Acesta a fost depistat de către poliţiştii din Cluj-Napoca, iar cazul a fost preluat de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj și de procurorii D.I.I.C.O.T. — S.T. Cluj.

La data de 1 aprilie a.c., în urma unei sesizări privind transportarea unui colet ce poate conține substanțe interzise, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca au organizat o acțiune de prindere în flagrant.

Astfel, în jurul orei 01:40, un tânăr, de 21 de ani, din Câmpia Turzii a preluat coletul, în Cluj-Napoca, dintr-un autocar care venea din Spania, fiind imobilizat de polițiști.În interiorul coletului, polițiștii au descoperit mai mulți saci din plastic în care se afla o substanță vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înțepător, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel