Colegiul Medicilor: Dragi medici români, sunteți mândria noastră

Colegiul Medicilor din România a transmis un mesaj de Ziua Națională în care își arată aprecierea față de medici: „Dragi medici români, sunteți mândria noastră”.

„Dragi colegi medici, mă bucură și mă onorează încrederea dumneavoastră și sper ca în acest mandat să reușesc să schimb Colegiul Medicilor din România, să îi îmbunătățesc considerabil activitatea, astfel încât toți medicii români să fie mândri că au un colegiu care îi reprezintă, că sunt membri ai Colegiului Medicilor din România. Avem proiecte demarate. Muncim pentru a vedea planurile noastre, îndelung construite, că prind viață. Ele sunt pentru dumneavoastră, pentru medicii României”, transmite noul președinte al Colegiului Medicilor din România, dr. Daniel Coriu.

Acesta continuă mesajul transmițând: „Dragi medici români, sunteți mândria noastră, a acestei instituții care se numește Colegiul Medicilor din România. Știu că mai ales acum, este foarte dificil acolo unde dvs vă desfășurați activitatea: fie că vorbim despre cabinetul de medicină de familie, fie că sunteți în ambulatoriu sau în spital, dumneavoastră sunteți profesioniștii care faceți ca Sistemul de Sănătate Românesc să funcționeze. Astăzi, în această zi de Sărbătoare Națională, doresc să vă aduc aminte că noi românii, prin înaintașii noștri medici, am adus contribuția noastră științei medicale și sănătății mondiale. La Mulți Ani, colegi medici români, astăzi de Ziua Națională a României!”.

Dr. Daniel Coriu este noul președinte al Colegiului Medicilor din România, ales în octombrie.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy