Acest proiect este realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni in perioada iunie - noiembrie 2023.
https://dprp.gov.ro/web/
Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

EXCLUSIV  Colaborarea între stat și privat pentru reîntoarcerea românilor în țară. Deputatul Făgărășian vine cu soluții concrete

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PNL de Diaspora, Valentin Făgărășian, este invitatul lui Bogdan Bolojan la Diaspora în Direct. 

Valentin Făgărășian se află într-o dublă ipostază: acesta este și parlamentar, dar și om de afaceri. După ce a trăit o lungă perioadă în străinătate, vine acum cu soluții concrete care ar putea facilita reîntoarcerea românilor.

Făgărășian va vorbi despre soluțiile pe care le are în acest sens, atât pentru oamenii de afaceri, cât și pentru românii din străinătate care și-ar dori să revină în țară și care ar putea beneficia de multiple facilități în câmpul muncii. De asemenea, puteți afla care mai sunt salariile în România în domeniul construcțiilor și dacă acestea sunt atractive sau nu. 

Emisiunea va fi difuzată miercuri, 9 august de la ora 11:00, pe platformele StiriDiaspora, DCNews și DCNews TV, pe conturile de Youtube dar și pe paginile de Facebook ale redacției.

Emisiunea va putea fi vizionată și aici:

 

 

 

Cine este Valentin Făgărășian?

 

Iată cum se descrie deputatul Valentin Făgărășian, conform site-ului personal: 

"Numele meu este Valentin Făgărășian  (n. 1969) sunt din Codlea, jud. Brașov. Din vara anului 1992 a emigrat în Italia, din dorința de a-mi construi o stabilitate financiară care  nu era posibilă în România la momentul respectiv. 

Student la Inginerie ecologică (Universitatea Ecologică București) și Management (Luiss Guido Carli), am început cu “muncă de jos”, punând pe picioare o afacere în domeniul construcțiilor. De-a lungul timpului, compania s-a extins, având în prezent peste 100 de angajați români. 

M-am stabilit în Italia, la Roma, alături de familia mea. Trăiesc în Italia de peste 28 de ani și m-am implicat cu pasiune în viața comunității românești, în mediul de afaceri și în viața politică.

Vreau o Românie din care pleacă mai puțini români, vreau o Românie care își respectă cetățenii plecați și vreau o Românie mai bună pentru viitorul copiilor mei"

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel