Codul penal face deja victime: Uniunea Bulgară se delimitează de deputata care a votat modificarea Codului penal

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Modificarea Codului penal face deja prima victimă. Uniunea Bulgară din Banat-România se delimitează de votul deputatei Csokany Petronela Mihaela, care a votat Codul Penal. Bulgarii susțin că deputata nu a avut mandat din partea Uniunii pentru a vota modificarea Codului penal. Maii mult, aceștia susțin că deputata s-a rupt de organizație, după ce a fost aleasă în Parlament.

„Deputata Csokany Petronela Mihaela nu a solicitat și nici nu a primit mandat din partea Uniunii Bulgare din Banat – România referitor la modul în care să voteze. Votul deputatei Csokany Petronela Mihaela a fost exprimat în nume propriu, urmărindu-și un interes personal. În acest sens invederăm opiniei publice că există o plângere penală, depusă în 18 ianuarie 2018, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pe numele deputatei”, au anunțat, joi, reprezentanții UBB-R.

Vă reamintim că modificarea Codului penal a fost votată de Parlament de coaliția PSD-ALDE, cu ajutorul voturilor celor de la minorități, altele decât UDMR. Deputata Csokany Petrobele Mihaela a votat alături de PSD și face parte din grupul minorităților, altele decât UDMR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel