Codrin Ștefănescu NU se teme de noi proteste: "Să nu uităm că și PSD a făcut un MITING uriaș"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data publicării:

Deputatul PSD Codrin Ștefănescu a declarat că nu se teme de noi proteste și a amintit că și PSD a făcut un miting uriaș în București. 

„Am promis poporului român că vom face dreptate până la capăt viazavi de toate abuzurile care au existat. (...) Vom modifica codurile penale, vom face și legea răspunderii magistaraților. Într-un final ne vom asuma și amnistia și grațierea. Suntem foarte aproape de final. Este o temă foarte serioasă pe care o să o abordăm cu multă seriozitate”, a declarat Codrin Ștefănescu la postul România TV. 

Întrebat dacă se teme de noi proteste, liderul PSD a precizat: „Suntem foarte pregătiți pentru absolut orice. Să nu uităm că PSD a făcut anul acesta un miting cu adevărat uriaș în București. Și nu la maxima noastră capacitate. Am avut problem serioase că nu am avut mijloace de transport pentru câți susținători au vrut să vină la acel miting pentru democrație”, a mai precizat Codrin Ștefănescu.

Klaus Iohannis a făcut un comentariu referitor la eventualitatea unei ordonanţe privind amnistia şi graţierea. "Ar fi o catastrofă pentru România", a declarat preşedintele României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel