Cîțu, răspuns pentru Ciolacu, după amenințările pentru alegerile anticipate: Pe viitor aș aprecia să mă sune

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Președintele PNL Florin Cîțu i-a răspuns, luni, președintelui PSD Marcel Ciolacu, în ceea ce privește o eventuală ieșire de la guvernare, lucru care ar duce, în opinia lui Ciolacu, la alegeri anticipate. Cîțu a spus că poate înțelege dacă e nemulțumit, dar ar aprecia ca pe viitor să îl sune.

Întrebat despre declarațiile lui Marcel Ciolacu despre anticipate, Cîțu a spus că președintele PSD ar trebui să vorbească cu președintele Klaus Iohannis, pentru că o eventuală decizie privind anticipatele este la președintele statului.

„Știți foarte bine că în 2020 a fost un vot pentru dreapta în România. Eu zic că revin la mesajul pe care l-am avut până acum: am făcut un compromis, un compromis pentru stabilitatea României, pentru stabilitatea economică a României, într-o perioadă foarte, foarte dificilă. Nu vă face un compromis care să ducă România în comunism. Asta vă spun clar, oricât de mult s-ar supăra sau s-ar alinta cineva. Asta să fie foarte clar”, a spus Cîțu.

Președintele PNL a spus că liberalii vor să mențină această coaliție și să fie respectate toate măsurile din programul de guvernare.

Cîțu, răspuns pentru Ciolacu, după amenințările pentru alegerile anticipate

 

„Să știți că, pe partea bună, eu am văzut atunci când președintele PSD, domnul Ciolacu, nu a luat partea unor miniștri care au venit cu aberația economice în spațiul public și asta am apreciat la domnia sa de fiecare dată. Că domnia sa este supărat pe unii și că nu merge guvernarea asta este e problema domniei sale și a Partidului Social Democrat. Nu este problema noastră, dar pe viitor aș aprecia să mă sune dacă are ceva de spus.

Eu zic că domnul președinte a spus foarte bine, l-ați auzit pe domnul Klaus Iohannis care a spus că guvernarea merge bine. Sunt de acord! Acest guvern merge bine pentru condițiile dificile prin care trecem. Pentru această perioadă dificilă, Guvernul își face treaba, caută soluții, noi suntem aici să-l susținem toate demersurile Guvernului care vin cu soluții pentru români, dar repet, soluții care duc România mai departe pe parcursul european, pe un parcurs al a economiei de piață, pe un parcurs al dezvoltării economice, nu se pun apoi în comunism”, a mai spus Cîțu.

Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că, dacă PSD iese de la guvernare, în România vor avea loc alegeri anticipate, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel