Cîţu: O să discutăm declaraţiile domnului Orban şi o să vedem decizia Biroului Executiv al partidului

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

PNL va discuta vineri, într-o şedinţă a conducerii, ultimele declaraţii ale fostului lider al partidului Ludovic Orban, a anunţat preşedintele liberalilor, Florin Cîţu.

Întrebat dacă vineri va propune excluderea lui Ludovic Orban din PNL, el a răspuns: "O să discutăm declaraţiile domnului Orban din ultima perioadă şi atacurile la preşedintele României şi la preşedintele PNL şi o să vedem decizia BEx".

El a mai susţinut că, în acest moment, soluţia este o guvernare cu PSD. "Trebuie să ne uităm cum am ajuns astăzi aici. Din păcate, foştii parteneri au dat mâna cu AUR, cu PSD, nu au mai vrut să dea mâna cu noi şi suntem, astăzi, aici, când trebuie să facem o guvernare pentru români. Ce le spun celor care ne-au votat este că niciunul dintre principiile pentru care ne-au votat şi niciuna dintre măsurile pentru care ne-au votat nu va fi diluată sau nu va dispărea în această guvernare.

Vom merge în această guvernare pentru a apăra în continuare proprietatea privată, antreprenorii, românii care îşi asumă riscul şi muncesc în România, cei care plătesc taxe şi îi vom asigura, din nou, că nu vom creşte taxele, pentru asta suntem acolo. Dacă această guvernare înseamnă să fim lângă social-democraţi, asta este. În acest moment, aceasta este soluţia pentru România", a explicat Cîţu, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel