Circ în Parlament. George Simion a forțat ușa biroului lui Marcel Ciolacu: "Nu este la muncă!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

A fost scandal monstru, marți, în Parlament, după ce George Simion a încercat să forțeze ușa biroului lui Marcel Ciolacu. 

Un nou scandal în Parlament. George Simion, a încercat să forțeze ușa biroului liderului PSD, Marcel Ciolacu. Întreaga scenă a fost filmată chiar de liderul AUR, în timp ce se afla în direct pe Facebook.

"A văzut o țară întreagă că domnul Ciolacu nu este la muncă? Cred că a văzut toată România că domnul Ciolacu nu este la muncă!", spune George Simion în live-ul transmis pe Facebook.

”I-am adus domnului Ciolacu niște panglici! Ăsta este tricolorul PSD-ului și al lui Marcel Ciolacu care susține separatismul maghiar", a mai spus liderul AUR arătând o panglică în culorile steagului Ungariei.

"L-am pus la ușă dar ni l-au dat jos! Deci Marcel Ciolacu, pe tot parcursul zilei de marți, nu a fost la lucru. Suntem siguri că nu este în birou pentru că au fost aici colegi de la ora 11:00 și la ușa din spate și la ușa din față", a mai spus Simion. 

Nu este prima dată când George Simion provoacă scandal în Parlament

 

În februarie, George Simion a sărit să-l bată pe ministrul Virgil Popescu la prezidiu, în Parlament. 

Liderul AUR a făcut un gest uluitor în Parlament, la moțiunea simplă îndreptată contra ministrului Energiei. 

Din câte se pare, pe Simion l-ar fi deranjat faptul că Virgil Popescu i-a spus sa se ducă la președintele Rusiei, Vladimir Putin și să-i spună să ieftinească gazul. 

„Domnule președinte, pot să-i spun dlui Simion. să se ducă la dl. Putin să ieftinească gazul, că văd că pe dl. Simion îl preocupă alte lucruri”, a continuat Popescu.

George Simion s-a ridicat de la locul lui, iar în timp ce Virgil Popescu vorbea la microfon s-a dus peste el și l-a îmbrâncit: l-a fixat cu două mâini și s-a apropiat la doar câțiva centimetri de fața ministrului. Apoi Simion i-a strigat repetat "ești un hoț, ești un hoț". Întâmplarea este unică în Parlament și a uluit pe toată lumea. 

„Hai, lovește-mă... Ești un prost”, i-a răspuns ministrul Energiei lui George Simion.

Contrar celor văzute de toată lumea, Simion spune că nu l-a agresat pe ministrul Energiei. 

"M-am dus să-i dau replica. Nu e nici o agresiune. Am pus mâna pe el. M-a deranjat faptul că e un hoț. Vorbesc în numele a milioane de români. Nu este posibil așa ceva. Trebuie să zicem adevărul de la tribuna Parlamentului," a spus Simion la scurt timp după accident.

Totul a fost întrerupt. Ședința a fost amânată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel