Cioloș: Vom ajunge să ne despărțim de românii din străinătate din cauza lui Dragnea

Narcis Popa |
Data publicării:

Dacian Cioloș avertizează că din cauza PSD-ului, România riscă să meargă pe drumul părăsirii Uniunii Europene, ceea ce va însemna ruperea de românii care lucrează în afara granițelor țării. 

România a fost aspur criticată în comisia LIBE, iar imediat social-democrații au pornit o campanie prin care iau în calcul chiar părăsirea Uniunii Europene. 

"De-a lungul istoriei, România a pierdut teritorii, iar românii au fost despărțiți de frații lor prin cortine de fier trasate aleatoriu. Astăzi suntem în situația de a construi singuri în jurul nostru o cortină de fier, plină de ură și de nemulțumire, manipulați de o clasă politică disperată de frica de pușcărie. Dacă vom alege să îi salvăm pe Liviu Dragnea și pe acoliții săi, vom alege să ne despărțim de frații și de surorile noastre care au plecat din țară de frica sărăciei, impusă chiar de această clasă politică. Vom separa familii, vom despărți părinții de copiii lăsați în țară, vom pune o barieră închipuită între noi," este mesajul lui Dacian Cioloș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel