Cine este tânăra care a ÎNFRUNTAT jandarmii la PROTESTUL diasporei

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Româncele au dat dovadă de curaj la protestul din 10 august și au uimit o lume întreagă.Una dintre ele este Cami și a înfruntat mai mulți jandarmi la protestul diasporei.

 

Cami e o tânără de 34 de ani care a trăit mai multă vreme în Marea Britanie, dar "dorul de țară și de oamenii ei" a adus-o înapoi. Ea a  povestit pentru Vice România de la ce a pornit totul și ce a vorbit cu unul dintre jandarmi.

"Nu am fost bătăioasă, dar nu m-am dat înapoi de la a apăra drepturile celor care nu puteau să și le apere singuri, să zicem", spune tânăra.

"Țin minte că l-am întrebat pe un jandarm de ce dau cu gaze. „Fiindcă ei dau cu pietre”, mi-a zis. „Păi asta pentru că dați voi cu gaze!” (...) În timp ce mergeam pe Titulescu, (oamenii, n.r.) stăteau în stradă. Le-a zis Mihai ceva de genul „stați degeaba, că nu vine nimeni pe-aici”. Atunci au venit, ne-au separat imediat, iar pe el l-au pus pe jos. Pe mine mă țineau în mijloc și nu reușeam să trec și să văd ce se întâmplă. Apoi s-a întâmplat ce s-a văzut", adaugă aceasta.

Întrebată ce a discutat cu jandarmul din clipul viral, Cami a spus: "Îmi ținea prelegeri, cumva ca să tragă de timp. Dar nu cred că voiau să-l ia în dubă. Ci pur și simplu nici ei nu știau ce vor să facă. Mi s-a părut că nu avea rost toată faza aia, de-aia eram așa pornită."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel