Cine a folosit telefonul Luizei? Contul de WhatsApp al fetei a fost ACTIV. Bunicul: „Ciudat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Evoluţie spectaculoasă a anchetei de la Caracal. O colegă de clasă a Luizei Melencu susţine că telefonul acesteia a fost folosit noaptea de miercuri spre joi, la ora 0 şi 56 de minute.

Potrivit acesteia, persoana la care se află telefonul a ieşit din grupul de WhatsApp în care se aflau toţi colegii de clasă ai Luizei. Fata care a sesizat acest lucru a anunţat familia fetei dispărute de acum patru luni.

Citește și Crime Caracal. Telefonul Luizei a fost FOLOSIT azi-noapte. ULTIMA ORĂ

Prietena Luizei, care spune că a fost între timp contactată de către anchetatori, este convinsă că telefonul Luizei este în posesia cuiva.

Colega Luizei, fata dispărută din Caracal în 14 aprilie 2019, a anunţat, joi dimineaţă, familia Melencu despre faptul că în noaptea de 14/15 august 2019, la ora 0,56, a apărut o acţiune pe contul de WhatsApp al fetei.

Citește și Mama Luizei, NOI DETALII după ce telefonul fiicei sale a fost folosit azi-noapte

„A sunat o prietenă a Luizei. Avea şi un cont pe WhatApp şi până acum a fost activ contul, iar de aseară, de la ora 1,00, i-a şters contul. (n. red. - bunicul se referă la faptul că la ora respectivă apare că Luiza a ieşit din acel grup) (...) Iarăşi e ceva ciudat, pentru că ei n-au găsit... Avea două cartele, una de Romtelecom, şi mai avea o cartelă de Orange, pare-mi-se. Azi-noapte, ne-au alertat nişte colege de-ale ei. Au zis, domnule, cum... Înseamnă că telefonul l-a folosit cineva, s-a folosit de el, şi începând de azi, de la ora 1.00 nu mai e activ. (...) am dat telefon procurorului de la Craiova, că ne-a lăsat cineva un telefon, şi am dat telefon acolo şi au luat legătura cu fata asta", a declarat bunicul Luizei Melencu pentru adevarul.ro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel