Chefi la Cuțite. Soția lui Nosfe, mesaj după ce a vizionat la TV ediția în care artistul a fost eliminat 

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Nosfe a părăsit competiția Chefi la Cuțite, acolo unde a participat alături de soția sa, Mădălina Crețan. Cei doi au mers până în faza pe echipe. 

Chiar dacă inițial cei doi nu au fost selectați de nici un bucătar-șef pentru a face parte din echipele lor, o amuletă a lui Cătălin Scărlătescu a permis aducerea a patru concurenți care nu au aleși inițial în echipe. Astfel, Mădălina a ajuns în echipa lui Scărlătescu, iar Nosfe în cea a lui Florin Dumitrescu. 

În cele din urmă, Nosfe a părăsit concursul, iar aceasta a fost ultima sa apariție televizată. Nosfe a fost eliminat în ediția difuzată în data de 8 noiembrie, însă concursul a fost filmat cu câteva luni în avans. La data de 16 octombrie 2022, Nosfe înceta din viață în casa familiei sale din Balotești, acolo unde se afla alături de soția Mădălina și de fiica lor.

Chefi la Cuțite 2022. Soția lui Nosfe, mesaj emoționant

 

Iată mesajul transmis de Mădălina Crețan, după vizionarea ediției în care soțul său a fost eliminat de la Chefi la Cuțite

”Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce înseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele “sărut mâna pentru masă”! Când am decis să mergem la emisiune, singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră.

Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri. Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor. Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fugă lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile”, a scris Mădălina Crețan. 

Mădălina, chiar dacă nu este un bucătar profesionist este încă în competiție în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. 

2. Nosfe: art... (nosfe-cefi-la-cutite.png)

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel