Chef PSD în Bănie, la petrecerea de nuntă a Olguţei Vasilescu. Dragnea şi iubita sa, printre invitaţi

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
cununie Olguta Vasilescu si Claudiu Manda - facebook Claudiu Manda
cununie Olguta Vasilescu si Claudiu Manda - facebook Claudiu Manda

Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda fac astăzi petrecerea de nuntă, la o lună de la cununia civilă. Peste 500 de persoane au fost invitate la chef, inclusiv premierul Viorica Dăncilă şi liderul PSD, Liviu Dragnea.

Petrecerea a început la ora 18:00 şia  avut loc localitatea doljeană Işalniţa, la 10 kilometri de Craiova.

Restaurantul îi aparţine lui Ovidiu Flori, naşul Olguţei Vasilescu şi primarul comunei. Sala a fost decorată cu lalele, florile preferate ale Olguţei. 

Pe lângă Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu, vor veni aproape toţi membrii de seamă din PSD, după cum a dezvăluit Codrin Ştefănescu.

"În primul rând vin colegi și prieteni din partid, nu contează că sunt miniștri, prim-miniștri. E un început, un drum nou, o relație care se consolidează. Sunt unul dintre invitații colegilor noștri.  Nu vine nimeni singur, toți mergem perechi. Mă leagă peste 23 de ani de prietenie de Olguța și Cladiu. Am anulat în acest week-end toate întâlnirile teritoriale. Am amânat ședințele de alegeri de Iași și Botoșani. Toți colegii mei mergem la nuntă, unde cred că ne vom distra foarte bine", a spus Codrin Ştefănescu, la Antena 3.

Potrivit site-ului Libertatea, meniul a inclus sarmale de porc învelite în bacon, pulpă raţă confiată, doradă şi tartar de vită.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda au avut cununia civilă pe 24 februarie, de Dragobete. Amândoi au fost căsătoriţi anterior şi au câte un copil din fostele căsnicii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel